DNVGL.se

ISO 22000:2018 Övergångspaket

Din smidiga guide för en effektiv övergång
ISO transition banner

Kontakta oss

Behöver du hjälp med övergången?

Kontakta oss
Farid Djahani

Farid Djahani

Sales and Marketing Manager

Eftersom olika företag behöver olika nivåer av stöd inför övergången till den nya standarden ISO 22000:2018, har vi förberett tre övergångspaket som kan stödja dig. De innehåller allt från grundläggande information och material till self-assessment och övergångsrevisioner - beroende på ditt behov:

START: en uppsättning guidelines och material som ger kunskap om den nya standarden och övergångsprocessen. Detta kompletteras av utbildning i form av av eLearning, kurs på plats hos er och/eller hos oss där du möter våra professionella  kursledare. Du får en djupare förståelse för den nya standarden och kraven

DEVELOP: paketet kombinerar vårt online-self assessment verktyg och Gap-analys med Startpaketets guidelines och utbildning.

IMPLEMENT: paketet lägger till en övergångsrevision och vår Lumina™ Plus Performance Benchmarking verktyg utöver guidelines, utbildning och assessments i DEVELOP paketet

Vi har paket som är specifika för ISO 22000 och ISO 45001. Oavsett hur redo du är inför övergången, ger vi vägledning och stöd under hela övergångsprocessen och efteråt.

Observera att detta avsnitt beskriver de grundläggande paket som vi erbjuder.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med övergången?

Kontakta oss
Farid Djahani

Farid Djahani

Sales and Marketing Manager

Vill du veta mer om de olika paketen?

Kontakta oss