DNVGL.se

INSTA 800 – personcertifiering för städning

Med INSTA 800 undviker du subjektiva värderingar av utförd städning och förebygger missförstånd.

Kontakta oss

Vill du ha mer information?

Kontakta oss

Vill du bli certifierad?

Fyll i formuläret här
SHARE:
PRINT:
ISO 14001

INSTA 800 sätter fokus på resultat och inte enbart på utförande efter ett fastlagt program. Man prioriterar hur ren en lokal behöver vara genom att knyta verksamhetens lokaler till olika kvalitetskrav/nivåer. Som exempel behöver förmodligen städning av en kontorslokal inte uppnå samma renhetskrav som vid städning av ett kök. Det väsentliga är att städresultatet efter utförda insatser, vid en värdering av städkvaliteten, uppnår kundens behov och fastställda krav. 

Som städleverantör har du därför stora fördelar med att certifierad personal kan kvalitetssäkra städresultatet genom uppföljning med INSTA 800.

Dokumentera medarbetarnas kompetens med en personcertifiering

Städning kräver kunskap, överblick och förmåga. Via våra samarbetspartners Städarkitekten och How2Clean erbjuder DNV GL personcertifiering efter DS/INSTA 800, kunskapsnivå 3 och 4.

  • För att uppnå personcertifiering enligt INSTA 800 krävs deltagande på en godkänd kurs samt att man klarar det avslutande teoretiska och praktiska provet.
  • Efter avslutad kurs och godkänd examen erhålles ett personcertifikat som dokument över att ni har kompetens via dessa medarbetare inom företaget. 

Se vidare information och information om anmälan via länkar nedan: